Welkom op mijn blog.
Graag wil ik je laten zien waar ik mee bezig ben.
Mijn hobby's lopen nogal uiteen.
Van heerlijk bezig zijn met lapjes om te quilten,maar ook haken borduren en breien.
Uit gebreid koken en bakken zijn ook mijn favorieten, maar schieten er nogal eens bij in sinds mijn man eind juni 2013 een hersenbloeding heeft gehad.
vind het heel leuk dat je me een bezoekje komt brengen op mijn blog en vind het nog leuker om een berichtje te krijgen.woensdag 31 augustus 2011

Je koopt wel eens wat!!!!!!!

In mijn winkeltje waar ik altijd kom voor allerlei handwerk spulletjes zag ik deze kleine borduurwerkje liggen.


Orgineel waren ze oranje met rood in plaats van het oranje heb ik dus rozr borduurzijde gebruikt.


Maar nu zijn ze klaar en dan ????? ik weet het even niet meer wat ik erme kan doen.


Dacht eerst aan 3 kleine schilderijtjes voor in de keuken, maar ik heb niet zoveel muren in mijn keuken omdat hij open is en aan de kamer grenst.Ben benieuwd of jullie iets weten voor mij wat er mee te doen.


Ze zijn maar klein hoor.


De borduurwerkjes zijn ongeveer 6x6.


Fijne dag allemaal.4 opmerkingen:

 1. Misschien kun je ze gebruiken om de bovenkant van een schort mee op te fleuren, zo'n rood/wit geruit schort.Succes en we lezen wel wat het is geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Owww... wat zijn ze schattig!!! Misschien leuk voor op een theedoek, of op een (thee)doosje, als geurzakje, op een hart van stof naaien, ook het schort van hierboven vind ik een leuk idee. Lijkt me ook leuk om op een receptenboek te gebruiken, met een stoffen kaft. Ben benieuwd wat je er uiteindelijk mee gedaan hebt!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Owww die zijn superrrrrrr !! Ja mss op een doosje maken en idd een zakje of leuke servettten , mooi randje van stof eromheen, neerleggen in een mandje of zoiets ! Wie weet zien we nog wel wat je ervan gemaakt hebt !
  Groetjes Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...