Een bezoekje gebracht aan een klein cake decoratie winkeltje.
Verder ook nog andere winkels bezocht en ook leuke bak en kookboeken gekocht.
Ook een tijdschrift Baking Heaven en daar stonden deze koekjes in.
Melting Moments heten ze.
En ik kan je vertellen ze smelten op je tong heerlijk.
Het is een vrij makkelijk recept dus als je zin heb kan je het zelf ook een keertje maken echt een aanrader.
350 gr ongezouten roomboter(kamer temp)
85 gr poedersuiker(ik zeef hem altijd even)
1/2 tsp vanille extract
300 gr bloem
50 gr cornflour.
Oven op 180 gr voorverwarmen en 2 bakplaten met bakpapier bedekken.
Boter en suiker kloppen en daar de vanille erbij.
Als laatste de bloem en cornflour doorelkaar mengen en bij het mengels doen en nog maals goed door kloppen.
Het beslag in een spuit zak doen wel iets uit elkaar want ze dijen nog een beetje uit.
Dan 15 tot 20 min in de oven tot ze heel licht bruin kleuren.
Wil ze extra calorie rijk maken dan staat er dat je tussen 2 koekjes mascepone vermengt met poeder suiker kan doen.
Daar heb je dan 100 gr mascapone en 1 á 2 eetlepeels poeder suiker voor nodig.
Ik heb dat niet gedaan en ze smaken zo al heerlijk.
Succes als je ook een keertje wil maken.
Ohh elke keer als ik op je blog kijk zie ik van die heerlijke dingen.En wat een prachtige bloemen.Gezellig zo'n dagje Engeland en jij hebt je hart weer op kunnen halen
BeantwoordenVerwijderenLieve groetjes Elisabeth
Klinkt lekker zeg! Vooral dat laatste met mascarpone:-) Vraagje: wat bedoel je met cornflour? Cornflakes?
BeantwoordenVerwijderen